Smykkebrands hos Guldsmedene i Roskilde

Hos Guldsmedene i Roskilde er vi stolte af at kunne præsentere et lækkert og håndplukket udvalg af forskellige brands og leverandører, fra både indland- og udland.

By Birdie

Bag det danske brand By Birdie, står smykkedesigneren Birdie Wendelboe, der har skabt sin helt egen stil. Smykkerne er hver især små kunstværker, skabt i oxyderet sølv med guld og med et væld af perler, diamanter eller andre ædelsten.

By Birdies designs fremstår således både ekstravagante, rå og feminine – inspireret af By Birdies mange rejser rundt i verden.

Randers Sølv

Randers Sølv er en dansk virksomhed, der siden 1853 har fremstillet håndlavede sølv- og guldsmykker af bedste kvalitet.

Bag Randers Sølv står guldsmeden Troels Tvenstrup – 5. generation i det gamle familieejede firma. Alle smykker der bliver lavet nu er designet af Troels Tvenstrup.

Silhouette

Det eksklusive smykkebrand Silhouette kommer fra Oscar Bendtners smykkefabrik, der blev grundlagt i 1893, i Tyskland. I dag designes og produceres i 4. generation af eksklusive og innovative smykker af meget høj kvalitet.

Silhouette er bl.a. kendt for deres innovative Tennis Flex smykkekollektion, der med sine fleksible Tennisringe og armbånd gør det let at tage sine smykker på. Tennis Flex armbånd er uden lås, så man skal ikke være bekymret for at tabe sit Tennis Flex armbånd.

Besøg Silhouette

Tennis Flex

Tennis Flex ringene kan strække sig op til 6 numre og gør det derfor nemt og behageligt at tage sine ringe på – også selvom man har tendens til hævede fingre. Tennis Flex ringene kan dermed følge dig i rigtig mange år – også selvom du ændrer ringstørrelse.

Besøg Silhouette

Susanne Friis Bjørner

Siden 1991 har designer og gemmolog Susanne Friis Bjørner, stået bag det danske smykkebrand, af samme navn. Sammen med datteren Benedicte, er de begge fuldt forpligtede i firmaet, sammen med et hold af talentfulde medarbejdere.

Hvert år kommer 2 nye kollektioner til, der er baseret på Susanne og Benedicte’s passion for modesmykker af ædle materialer. Inspirationen til kollektionerne er opstået på deres mange rejser rundt på kloden og fra København.

Besøg Susanne Friis Bjørner

Til hverdag og fest

Smykkerne laves både i sølv, forgyldt sølv og guld. Og gerne med farvede ædelsten og perler. Du vil med garanti kunne finde et smykke der passer lige netop dig, både til hverdag og fest.

Besøg Susanne Friis Bjørner

Rabinovich

Det danske smykkebrand Rabinovich er grundlagt af Mario Rabinovich og Jette Poulsen i 1990. Rabinovich har designet smykker til guldsmedebranchen i mere end 25 år. Det er ikke kun et meget personligt smykkemærke, der går sine egne veje, men er også kendetegnet ved en uforudsigelig og anderledes stil, samtidig med at de er traditionsbundne, tro mod deres rødder og høje smykkekvalitet – der er deres varemærke.

Organiske og svungne

Smykkerne i Rabinovich’ kollektioner er lavet i oxyderet sølv, i organiske og svungne former, med spændende og overraskende sammensætninger af perler og sten, samt eksperimenterende overflader, der udvikler sig i takt med tidens tendens.

Rabinovich har værksted i Aarhus, hvor der altid er fuld fart på. Bl.a. med at kvalitetsteste smykkerne og udvikling af nye designs. Rabinovich’s passion er: "at fange drømmene, gribe tankerne og skabe dem om til smukke og feminine designs."

Lund Copenhagen

Lund Copenhagen er et dansk smykkefirma, kan spores helt tilbage til 1858 og ejes i dag af Helle Lund.

Lund er bl.a. kendt for deres klassiske smykkedesigns og de populære Margueritsmykker med det smukke emaljearbejde.

Besøg Lund Copenhagen

Bredt udvalg

Lund Copenhagen repræsenterer et bredt udvalg af smykker i både guld, sølv og hvidguld med perler og ædelsten.

Besøg Lund Copenhagen

Marc’Harit - Finder of pearls

Marc’Harit har, med den store passion for perler, specialiseret sig i bæredygtige kulturperler af meget høj kvalitet. Med de hyppige rejser sætter Marc’Harit en stor ære i at source deres perler, så tæt på perlernes oprindelse som muligt. Hos Marc’Harit er det muligt at få de smukkeste perler og specialiteter – heriblandt: South Sea perler, Tahiti perler, Akoya perler og også de sjældne og bæredygtige Cortez perler og den naturlige og udsøgte Conch perle.

Besøg Marc’Harit

Marc’Harit – finder of pearls

Hos Guldsmedene i Roskilde er vi stolte af at kunne præsentere et lækkert og håndplukket udvalg fra Marc’Harit, af både bæredygtige kulturperler og Marc’Harits eksklusive perlecolliers.

Læs mere om det smukke og bæredygtige perleunivers

Besøg Marc’Harit

Blomster Jewellery

Den familieejede guldsmedeforretning Blomster Jewellery har forretning og værksted i centrum af Viborg. Fra Blomster Jewellery designes og laves de smukke smykker. Stilen og kollektionerne er både klassiske og med unikke designs. Skabt i guld eller hvidguld, prydet med perler, ædelsten og diamanter.

Besøg Blomster Jewellery

Mellemøstlig smykkemode

Blomster Jewellery beskrives deres designs som "en smuk og farverig palet af europæisk og eksotisk, mellemøstlig smykkemode. Vi blander så at sige det bedste fra to kulturer ud fra devisen om, at kun det smukkeste og bedste er smukt og godt nok."

Kollektionen repræsenterer et eksklusivt udvalg af smykker i guld, diamanter og andre ædelsten.

Besøg Blomster Jewellery

Jörg Heinz

Jörg Heinz er en tysk familieejet virksomhed, der designer og skaber unikke og eksklusive smykker i topklasse – gerne med et lille originalt twist af teknik i smykkerne.

F.eks. de innovative smykkelåse, der med et lille ’klik’, på magisk vis kan skifte fra en smuk Tahitiperle til en funklende brillant.

Besøg Jörg Heinz

Eksklusivt udvalg

Hos Guldsmedene i Roskilde er vi stolte af at kunne præsentere et eksklusivt udvalg af de smukke smykker og perlelåse fra Jörg Heinz.

Udforsk de eksklusive smykkekollektioner og universet hos Jörg Heinz her.

Besøg Jörg Heinz