OM GULDSMEDENE I ROSKILDE

Guldsmedene i Roskilde ligger i hjertet af en af Danmarks ældste byer. Siden 1862 har der været værksted og forretning i ejendommen Skomagergade 9.
Hos Guldsmedene i Roskilde finder du et eksklusivt udvalg af smykker fra eget værksted. Skabt af butikkens ejere og erfarne guldsmede, ægteparret Anders & Vivi Nielsen Hansen.

I vores smykker forenes solidt håndværk med vores fascination af den sanselige magi der opstår – når det rå værktøj mødes med de ædle metaller, fineste diamanter, perler og ædelstene. Der i vores hænder forvandles til skønhed af blivende værdi.

Kvalitet, nytænkning og moderne smykkekunst er nøgleord for Anders & Vivi. Udover arbejdet med nye designs, forvandler vi også vores kunders ønsker til enestående smykker. Dette arbejde foregår altid i tæt dialog med kunden, så vi sikrer, at vores design og formgivning lever helt op til kundens forestillinger og forventninger.

Butik Guldsmedene i Roskilde

BUTIKKEN

Vi sætter en ære i at vores kunder føler sig velkommen i butikken og har en god oplevelse hos os. Uanset om du er på udkig efter det perfekte smykke til dig selv, vil forkæle en du har kær eller blot har brug for at få et smykke repareret, så vil alle medarbejdere hos Guldsmedene være dig behjælpelige.

Udover smykkerne fra eget værksted er Guldsmedene i Roskilde stolte over, at præsentere et håndplukket udvalg af danske såvel som udenlandske mærker som Lapponia, Lund Copenhagen, By Birdie, Jörg Heinz, Rabinovich/ZÖL og mange flere.

Vivi T. Hansen - Guldsmedene i Roskilde
Vivi T. Hansen - Guldsmed og ejer

Vivi blev udlært guldsmed på Frederiksberg i 1998.
Før hun overtog Guldsmedene i Roskilde, har hun bl.a. været guldsmed hos Georg Jensen og selvstændig.
Vivi designer og reparerer smykker. Hun brænder for at skabe lækkert håndværk og smukke smykker.
Vivi’s stil er feminin og romantisk – ofte inspireret af naturen. Hun elsker perler og lækkert design.
Vivi kan du også møde i butikken, hvor hun betjener og rådgiver kunder med at finde eller få designet det næste drømmesmykke.

Anders Hansen - Guldsmedene i Roskilde 640 x 460
Anders Hansen - Guldsmed og ejer

Anders er udlært på dette værksted i 1994, hos de tidligere ejere af Guldsmedene i Roskilde: brødrene Asger & Helge Max Andersen.
Anders har bl.a. været guldsmed hos Georg Jensen, juvelér hos Bodil Binner og arbejdet som selvstændig stenfatter for bl.a. Marianne Dulong.
Et ordentligt håndværk fra bunden, er yderst vigtigt for Anders. Ligesom der også skal være proportioner, linjer og balance i hvert et smykke han skaber.
Anders har en stor passion for sjældne, farvede ædelsten og han elsker at dele sin viden med vores kunder, når han rådgiver om tilblivelsen af nye smykker i butikken.

Louise Ryegaardlund - Guldsmedene i RoskildeLouise Ryegaardlund - Guldsmedene i Roskilde
Louise Ryegaardlund - butik

Louise betjener kunderne i butikken. Hun brænder for at servicere og hjælpe kunderne med at finde de helt rigtige smykker. Udover at stå i butikken står Louise også for vores sociale medier.
Hun elsker glimmer og lyserøde diamanter og har en svaghed for perler og andre smukke ædelsten.

Nina Maria Jakobsen - Guldsmedene i Roskilde 640 x 460
Nina Maria Jakobsen - Guldsmedelærling

Nina slap igennem nåleøjet og startede som lærling i 2019, hos Guldsmedene i Roskilde. Hun valgte guldsmedefaget, efter et spændende smykkekursus på et Højskoleophold og tog efterfølgende grundforløbet på Guldsmedeuddannelsen.
Nina drømmer om at blive selvstændig guldsmed med egen butik. Hun brænder for håndværket og synes det er fantastisk at kunne skabe noget så smukt som smykker med egne hænder.

Helena Waskiel - Guldsmedene i Roskilde
Helena Waskiel – Butik

Helena står i butikken og betjener vores kunder. Hun er ny i smykkebranchen og er pt. under oplæring hos Guldsmedene i Roskilde. Hvor hun med stor iver, interesse og god energi hjælper kunderne med at finde de helt rette smykker, samtidig med at hun får tilegnet sig en masse ny viden.
Helena er vild med smukke smykker og ædelsten og brænder for at skabe en god og positiv kundeoplevelse.

LAD GULDSMEDENE VURDERE DINE SMYKKER

Det er en rigtig god idé at få dine smykker vurderet. Skulle uheldet med et indbrud, være ude og dine smykker blive stjålet – Så har du med et samme en liste klar over alle dine smykker! Udfordringerne med værdiansættelse med forsikringsselskabet vil dermed blive lettere.

Vurdering til forsikring:

Ved vurdering til forsikring skelner vi mellem 3 forskellige vurderingskriterier og skriver ved hver enkelt effekts vurdering altid ned, hvilket kriterium vi har anvendt.

• Pris på et tilsvarende smykke
• Genfremstillingspris
• Antik pris

Har du imidlertid ikke fået vurderet smykkerne forinden uheldet er ude, hjælper vi dig selvfølgelig også gerne. Det er vigtigt, at du, såfremt du overvejer at genanskaffe nogle af de stjålne ting, påpeger overfor forsikringsselskabet, at du ønsker at handle i din sædvanlige guldsmedeforretning.

Smykke potpourri til værksted

Kontakt os nu

Vi ser frem til at have en snak med dig om dine nye og gamle smykker