OM GULDSMEDENE I ROSKILDE

Guldsmedene i Roskilde ligger i hjertet af en af Danmarks ældste byer. Siden 1862 har der været værksted og forretning i ejendommen Skomagergade 9.
Hos Guldsmedene i Roskilde finder du et eksklusivt udvalg af smykker fra eget værksted. Skabt af butikkens ejere og erfarne guldsmede, ægteparret Anders & Vivi Nielsen Hansen.

I vores smykker forenes solidt håndværk med vores fascination af den sanselige magi der opstår – når det rå værktøj mødes med de ædle metaller, fineste diamanter, perler og ædelstene. Der i vores hænder forvandles til skønhed af blivende værdi.

Kvalitet, nytænkning og moderne smykkekunst er nøgleord for Anders & Vivi. Udover arbejdet med nye designs, forvandler vi også vores kunders ønsker til enestående smykker. Dette arbejde foregår altid i tæt dialog med kunden, så vi sikrer, at vores design og formgivning lever helt op til kundens forestillinger og forventninger.

Butik Guldsmedene i Roskilde

BUTIKKEN

Vi sætter en ære i at vores kunder føler sig velkommen i butikken og har en god oplevelse hos os. Uanset om du er på udkig efter det perfekte smykke til dig selv, vil forkæle en du har kær eller blot har brug for at få et smykke repareret, så vil alle medarbejdere hos Guldsmedene være dig behjælpelige.

Udover smykkerne fra eget værksted er Guldsmedene i Roskilde stolte over, at præsentere et håndplukket udvalg af danske såvel som udenlandske mærker som Lapponia, Lund Copenhagen, By Birdie, Jörg Heinz, Rabinovich/ZÖL og mange flere.

LAD GULDSMEDENE VURDERE DINE SMYKKER

Det er en rigtig god idé at få dine smykker vurderet. Skulle uheldet med et indbrud, være ude og dine smykker blive stjålet – Så har du med et samme en liste klar over alle dine smykker! Udfordringerne med værdiansættelse med forsikringsselskabet vil dermed blive lettere.

Vurdering til forsikring:

Ved vurdering til forsikring skelner vi mellem 3 forskellige vurderingskriterier og skriver ved hver enkelt effekts vurdering altid ned, hvilket kriterium vi har anvendt.

• Pris på et tilsvarende smykke
• Genfremstillingspris
• Antik pris

Har du imidlertid ikke fået vurderet smykkerne forinden uheldet er ude, hjælper vi dig selvfølgelig også gerne. Det er vigtigt, at du, såfremt du overvejer at genanskaffe nogle af de stjålne ting, påpeger overfor forsikringsselskabet, at du ønsker at handle i din sædvanlige guldsmedeforretning.

Smykke potpourri til værksted

Kontakt os nu

Vi ser frem til at have en snak med dig om dine nye og gamle smykker

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere